Beskrivelse af ferievilla i Antheor ved Agay-bugten

Beliggenhed

Ferievillaen er beliggende ved Anthéor, helt ned til Middelhavet i Sydfrankrig, mellem Cannes (afstand ca. 20 km) og Saint Raphael (afstand ca. 10 km). Vi har selv stået for byggeriet, og huset blev færdigbygget i 1992. Huset er beliggende i et roligt, lukket villakvarter for enden af en lukket vej, ca. 200 m (i "luftlinie") fra Middelhavet og ca. 90 m over havoverfladen. Udsigten fra netop denne villa er blandt de flotteste, der findes langs hele Côte d'Azur-kysten, med en helt enestående, fri panorama-havudsigt (220o), bl.a. mod Saint Tropez mod vest og mod Cannes i øst. Klimaet netop her i dette område er et af Côte d'Azur's bedste og varmeste.

Boligareal for ferievilla i Antheor

Boligarealet for ferievillaen i Antheor er på ca. 250 m2 fordelt på 2 etager (indgang på øverste etage), og incl. meget store sydvendte terrasser (i 3 niveauer - potentiel solmulighed: fra morgen til aften), carport (plads til mindst 2 biler) m.v. er det samlede bebyggede areal ca. 425 m2 på en 2.030 m2 stor, delvis naturgrund, som skråner kraftigt mod havet.

Sovepladser i ferievillaen

Ferievillaen i Antheor er beregnet for op til 8 personer med 8 faste sove­pladser (enkelt boxmadrassenge) fordelt på 4 separate soveværelser med indbyggede skabe, herunder et stort påklædningsværelse til det største soveværelse, 2 store badeværelser med stor bruseniche i hver, en stor dagligstue samt et meget stort åbent køkken/spisestue m.v., med "åben adskillelse" mellem de 2 etager. Villaen er således f.eks. normalt ideel for en stor familie eller 2 familier, der ønsker at leje den sammen. Villaen fremtræder meget flot, lys og indbydende, holdt i skandinavisk stil, men nænsomt tilpasset provencalske forhold, og alt er meget let at holde og rengøre.

Faciliteter

Villaen er udstyret med alle former for moderne køkkenudstyr, hårde hvidevarer (opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab, gaskomfur, ovn & microbølgeovn m.v.), møblement (indendørs og udendørs), Farve-tv, digital parabol (Astra), transistorradio, både pejs, åben barbecue og Weber-grill samt dyner og puder m.v. - alt af god kvalitet, primært af dansk oprindelse. Der er i huset trådløs Internet-forbindelse (Livebox - op til 20 MBit/sek). Såfremt der medbringes en bærbar computer, vil man kunne tilslutte sig Internettet ved at følge den vejledning, der ligger ved Liveboxen. Brugen af Internettet er ubegrænset og gratis.

Ferievillaens nærområder

Ferievillaen er ikke udstyret med swimmingpool, men er beliggende lige ved bl.a. flere strande (primært sand- men også stenstrande; afstand til nærmeste ca. 200 m), windsurfingmuligheder, tennisanlæg, 3 golfbaner (tæt ved yderligere mindst 5) samt utallige udflugtsmål m.v., herunder lige ved foden af det største, fredede naturområde (Esterel massif - "de røde klipper") på Côte d'Azur-kysten på den største del af strækningen mellem Cannes og Antheor. Restauranter og gode indkøbsmuligheder for daglige fornødenheder m.v. i nærområdet, samt tæt ved stort, indbydende indkøbscenter (i øvrigt jf. Overblik neden for).

Udlejningsforhold for ferievilla i Antheor

Villaen udlejes normalt på ugebasis (lørdag/lørdag). De normale priser, depositum og betingelser i øvrigt fremgår af siden "Bestilling". Der udfærdiges standard lejekontrakt. Betalingsbetingelser og vilkår i øvrigt fremgår også på siden "Bestilling".

Husets gæstebog vidner om gæsternes store tilfredshed med huset og udsigten, og de er for en stor dels vedkommende gengangere, ofte også både 3. og 4. gangsbesøgende.

Udforsk området på Google Maps.

Muligheder i nærområdet

Afstand fra området til (nærmeste):

- Større by: 10 km - Saint Raphael
20 km - Cannes
- Supermarked/bager: 700 m - "La Bastide"
- Indkøbscenter: 8 km - E. Leclerc (meget stort - alle husholdningsvarer m.v.)
- Restaurant: 700 m - "La Bastide"
500 m - "Auberge d'Antheor"
- Strand: 150 m (små sten) - Antheor, Calanque des Anglais
ca. 500 m (sand) - Agay, Plage de Baumette
ca. 1,5km (sand) - Agay, Agay-bugten (ca. 1,5 km lang sandstrand)
- Tennisanlæg: 700 m - v/"La Bastide" (6 baner)
- Golfanlæg: 3 km - Cap Esterel (1 x 9 huller) (tæt ved yderligere
8 km - Valescure (2 x 18 huller) mindst 5 golfbaner)
(1 x 9 huller)
- Windsurfing muligh.: 1.200 m - Agay-bugten
- Spillecasino: 10 km - Saint Raphael
20 km - Cannes
54 km - Nice
- Discothèque: 3 km - Cap Esterel
- Jernbanestation: 500 m - Antheor (S.N.C.F.); sporadiske forbindelser
10 km - Saint Raphael (S.N.C.F.); internat. forbindelser (TGV)
- Motorvejsafkørsel: 15 km - Saint Raphael/Frejus (afkørsel no. 38)
20 km - Mandelieu (afkørsel no. 40)
- Lufthavn: 46 km - Nice (bil kan lejes i lufthavnen)
- Hamborg: ca. 1.512 km
Seværdigheder
Seværdigheder